Takomo dahlström

Takomo Dahlströmin on perustanut seppämestari Jorma Dahlström, joka on tarttunut vasaraan vuonna 1998. Pajamme sijaitsee Tammerkosken rannalla Tampereen Ranta-Tampellassa, ja hankkeita toteutamme ympäri Suomea.
Erikoisosaamistamme ovat taotut mittatilaustyöt erilaisiin tiloihin ja ympäristöihin. Toteutamme hankkeita avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta asennukseen ja toimimme yhteistyössä eri alojen ammattilaisten kanssa. Lähdemme mielellämme mukaan vaativiin projekteihin ja teemme työmme leimamme arvoisesti.
Osaamisemme kattaa niin uniikkituotteet kuin suuremmat sarjat ja kokonaisuudetkin. Voit kääntyä puoleemme niin portti- ja kaideasioissa, kalusteissa, veistoksissa, erilaisissa yritysyhteistöissä tai vaikkapa tuotekehityksenkin saralla.
Tutustu töihimme galleriasivuilla ja ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut hyödyntämään ammattitaitoamme myös omassa projektissasi.
Tilat >>

Taomme työksemme

Takomissamme töissä yhdistyvät kiehtovalla tavalla kädentaidot, muotoilu, rakentaminen ja taide. Niittaukset, lävistykset sekä muut käyttämämme sepäntyön liitokset tekevät tuotteidemme rakenteista mielenkiintoisia ja ainutlaatuisia.
Käytämme työssämme niin perinteisiä kuin uusiakin metallintyöstömenetelmiä. Takominen on kuitenkin vertaansa vailla teräksen plastisessa muotoilussa, ja sen avulla saamme toteutettua parhaan lopputuloksen.
”Sepän ammatti pysyy elinvoimaisena, kun se elää ajassaan. Siksi toteutamme vanhojen tyylisuuntien lisäksi mielellämme myös modernia muotoilua.”
Hehkuva niittaus